ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

SEREXPO 2023: Με τεράστια επιτυχία η κορυφαία

διοργάνωση- Εκφράζουμε τη βαθιά ευγνωμοσύνη μας!

Με εντυπωσιακό τρόπο, παρουσία χιλιάδες κόσμου, έπεσε η αυλαία της SEREXPO 2023 ,  την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, και το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός πέρασε στην ιστορία. Μετά την, κατά γενική ομολογία, τεράστια επιτυχία της διοργάνωσης αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, που για μία ακόμη χρονιά στηρίξατε τη μεγάλη προσπάθεια και συμβάλατε στην επίτευξη του μεγαλεπήβολου εγχειρήματος.

Για πέντε ημέρες η «καρδιά» της επιχειρηματικότητας «χτύπησε» στον υψηλών προδιαγραφών χώρο του Επιχειρηματικού Κέντρου SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ». 120 και πλέον εκθέτες εμπιστεύτηκαν και φέτος το Επιμελητήριο και λάμπρυναν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους τη SEREXPO 2023. Έχοντας μία εξαιρετική παρουσία ,μέσα από τα πλήρως οργανωμένα περιπτερά τους, ανέδειξαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και συνέβαλαν καθοριστικά στην επίτευξη του στόχου της SEREXPO, που είναι η εξωστρέφεια, η προβολή των πλεονεκτημάτων του τόπου μας και η ουσιαστική ενίσχυση του επιχειρείν.

Ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγος ευλόγησε τη διοργάνωση , τελώντας τον καθιερωμένο αγιασμό, ενώ τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης , παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου, εκπροσώπων άλλων θεσμικών φορέων και τοπικών αρχών. Ο ουρανός του Επιχειρηματικού Κέντρου φωτίστηκε με δεκάδες πυροτεχνήματα, την ώρα που ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς κήρυσσε και επισήμως την έναρξη της SEREXPO 2023, τονίζοντας πως φέτος ο πήχης της διοργάνωσης έχει μπει ακόμη πιο ψηλά.

Κάθε μέρα στη SEREXPO ήταν μια μεγάλη γιορτή του «επιχειρείν» ,διανθισμένη με πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, που προσέλκυσαν χιλιάδες κόσμου.

Φιλοξενήθηκαν επιχειρηματικές εκδηλώσεις υψηλού κύρους με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, όπως η Διευρυμένη Συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος , παρουσία του Προέδρου Ιωάννη Μασούτη αλλά και πολλών μελών της Διοίκησης, η εκδήλωση για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα σε συνεργασία με το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών, όπου κεντρική ομιλήτρια ήταν η Πρόεδρος του ΕΕΔΕΓΕ Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου , καθώς και τα Βραβεία Επιχειρηματικότητας που απονεμήθηκαν σε 13 σερραϊκές επιχειρήσεις.

Επίσης, το 3ο  AGROSERRES FORUM δεν έλειψε ούτε φέτος από τη διοργάνωση και διεξήχθη με κεντρικό ομιλητή τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Διονύση Σταμενίτη.

Latest Posts