ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καραμανλής: Από το Σύνταγμα στον Πειραιά σε 20λεπτο – Πότε παραδίδεται το Μετρό Θεσσαλονίκης

«Ένα έργο που είχε παραπεμφθεί στις καλένδες της γραφειοκρατίας και της κρίσης, παραδίδεται μετά από πολλά χρόνια καθυστερήσεων στους πολίτες. Έχουμε ήδη παραδώσει τρεις σταθμούς στον Πειραιά, και παραδίδουμε αύριο άλλους τρεις» επισήμανε στον ΣΚΑΪ και το Γιώργο Αυτιά ο Κώστας Καραμανλής ενόψει της παράδοσης των τριών νέων σταθμών του Μετρό του Πειραιά στους πολίτες τη Δευτέρα.

«Εμείς στην κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν κάνουμε φιέστες, αύριο στις 10.30 ο πρωθυπουργός θα εγκαινιάσει τους σταθμούς, και θα δοθούν αμέσως μετά, στις 2μμ, στο επιβατικό κοινό. Γίνεται το αυτονόητο σε άλλες χώρες, ενώνουμε το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας με το μεγαλύτερο αεροδρόμιο… Η απόσταση από το Σύνταγμα στον Πειραιά θα διεξάγεται σε 20 λεπτά» δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών.

Βελτιώνεται η καθημερινότητα των πολιτών με τα έργα αυτά που παραδίδονται στους Έλληνες και τις Έλληνιδες, ενώ σχεδιάζονται και νέες επεκτάσεις σημείωσε ο υπουργός.

«Το έργο της γραμμής 4, που κι αυτό είχε κολλήσει, η κυβέρνησή μας το ξεμπλόκαρε. Δεν είναι έργα αποσπασματικά αυτά, ξεμπλοκάρουν ο ΒΟΑΚ, το Μετρό της Θεσσαλονίκης, γίνονται έργα στην Αλεξανδρούπολη, την Καβάλα».

«Στο παρελθόν είχαμε ζήσει εικόνες απείρου κάλλους, να εγκαινιάζονται μουσαμάδες. Αυτό να σταματήσει. Εμείς δεσμευθήκαμε, υποσχεθήκαμε παραδίδουμε. Πρόκειται για ειδοποιό διαφορά μεταξύ του χθες και του σήμερα, διαφορά πολιτικής κουλτούρας» επισήμανε.

Για το Μετρό της Θεσσαλονίκης, σημείωσε ότι «στο τέλος του ‘23 θα είναι έτοιμο. Οι πλατείες παραδίδονται σιγά σιγά στους πολίτες, και αυτό δείχνει ότι το έργο είναι σε εξέλιξη, ξεπεράσαμε το σκόπελο της Βενιζέλου, αύριο στο σταθμό Δημοτικό Θέατρο θα δείξουμε πώς μπορούμε να ‘παντρέψουμε’ αρχαία και μετρό, να αναδείξουμε τον πολιτιστικό πλούτο της χώρας» τόνισε.

πηγή:thestival.gr

Latest Posts