ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θεσσαλονίκη: Ο ΟΑΣΘ παραλαμβάνει τον Σεπτέμβριο τα πρώτα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία και τα βγάζει στους δρόμους

Η Θεσσαλονίκη θα δει στους δρόμους της τα πρώτα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία τον Σεπτέμβριο, καθώς τον εν λόγω μήνα ο ΟΑΣΘ θα παραλάβει τα οχήματα αυτά.

«Τον Σεπτέμβριο ο ΟΑΣΘ θα παραλάβει τα πρώτα νέα, υπερσύγχρονα, ηλεκτροκίνητα λεωφορεία, κάτι που θα βάλει τον Οργανισμό, αλλά και όλο το πλέγμα της αστικής συγκοινωνίας, καθώς και την πόλη της Θεσσαλονίκης, στη νέα εποχή της», τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ, Κώστας Ταγγίρης, μιλώντας το πρωί στην εκδήλωση βράβευσης των μαθητών – τέκνων των εργαζομένων του Οργανισμού, οι οποίοι εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ή αρίστευσαν στο Λύκειο.

Ο Κώστας Ταγγίρης διαβεβαίωσε τους εκατοντάδες εργαζόμενους του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης που ήταν παρόντες στην εκδήλωση, ότι καμία θέση εργασίας δεν κινδυνεύει.

Υπογράμμισε, επίσης, ότι δεν αμφισβητείται ο ρόλος του ΟΑΣΘ στην εκτέλεση της αστικής συγκοινωνίας με τα λεωφορεία του, καθώς «είναι ο φορέας που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το συγκοινωνιακό έργο».

«Θα συνεχίσουμε να βάζουμε πλάτη»

«Καθημερινά δίνουμε εξετάσεις στο επιβατικό κοινό. Δε θα το απογοητεύσουμε. Είμαστε μία οικογένεια, μαζί θα παλέψουμε τα προβλήματα και να είστε υπερήφανοι που είστε κομμάτι του ΟΑΣΘ», τόνισε ο κ. Ταγγίρης στην πρώτη ομιλία του, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘ Γιάννης Δήμκας, τόνισε ότι οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να «βάζουν πλάτη» για τον Οργανισμό, όπως έκαναν διαχρονικά.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΣΘ, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Η τελετή βράβευσης των μαθητών έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση, εκτός από την απονομή των βραβείων στους μαθητές, κόπηκε και η βασιλόπιτα και το φλουρί έπεσε στη διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, δηλαδή, στο τμήμα που αφορά τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ.

πηγή: newsit.gr

Latest Posts