ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ευχές Αγγελούδη στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο για τα γενέθλια του

Ευχητήρια επιστολή προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο απέστειλε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, με αφορμή τα γενέθλια του Παναγιώτατου.

“Ως Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος της Αγιορειτικής Εστίας, προγραμματίζουμε το επόμενο διάστημα και μετά την συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Αγιορειτικής Εστίας, να Σας επισκεφθούμε στην Κωνσταντινούπολη, έτσι ώστε να λάβουμε την ευλογία Σας. Έτη πολλά και ευλογημένα Παναγιώτατε!”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Αγγελούδης.

Η ευχητήρια επιστολή:

“Παναγιώτατε πάτερ και Δέσποτα,

Παρακαλώ πολύ, δεχθείτε τις προσωπικές μου εγκάρδιες ευχές για την ημέρα των γενεθλίων Σας. Το σπουδαίο ποιμαντικό Σας έργο, είναι για όλους εμάς πηγή έμπνευσης και δημιουργίας. Εύχομαι να συνεχίσετε να εργάζεστε με την ίδια θέρμη και να προβάλλεται τις πανανθρώπινες αξίες της Ορθοδοξίας σε ολόκληρη την Οικουμένη. Ως Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος της Αγιορειτικής Εστίας, προγραμματίζουμε το επόμενο διάστημα και μετά την συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Αγιορειτικής Εστίας, να Σας επισκεφθούμε στην Κωνσταντινούπολη, έτσι ώστε να λάβουμε την ευλογία Σας. Έτη πολλά και ευλογημένα Παναγιώτατε!”.

Latest Posts