ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης έδωσε τα συγχαρητήρια του στην ομάδα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος. “Ευχόμαστε να αποτελέσει αυτή η νίκη το έναυσμα για μια πορεία που θα ενισχύσει την ευγενή άμιλλα στις μέρες μας” αναφέρει στην ανακοίνωση του το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου.

Αναλυτικά αναφέρει: “Ο Πρόεδρος Παντελής Φιλιππίδης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης συγχαίρουν θερμά την ομάδα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Ελλάδος στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα της τελευταίας 30κονταετίας, δίνοντας χαρά και ελπίδα σε όλους τους Θεσσαλονικείς.

Η παρουσία και των δύο μεγάλων ομάδων της πόλης μας στη χθεσινή ποδοσφαιρική διοργάνωση ήταν ιδιαίτερα αξιόλογη και ευχόμαστε να αποτελέσει αυτή η νίκη το έναυσμα για μια πορεία που θα ενισχύσει την ευγενή άμιλλα στις μέρες μας περισσότερο από ποτέ και θα μας οδηγήσει σε γήπεδα που δεν γεμίζουν μίσος και σε ανθρώπους που μαθαίνουν να χαμογελούν είτε χάσουν είτε κερδίσουν.

Ευχόμαστε σε όλο το ποδοσφαιρικό team και στον άξιο πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αυτή η νίκη να είναι η αρχή συνεχόμενων και μεγαλύτερων επιτυχιών οι οποίες θα κάνουν την πόλη μας περήφανη”.

Latest Posts