ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εκλογές 2023: Σχέδιο να γίνουν στις 21 Μαΐου

Ζήτημα είναι τι θα ψηφίσουν στις εκλογές οι νέοι, από 17 έως 19 ετών. Οι νέοι που θα βρεθούν πρώτη φορά μπροστά από την κάλπη για να ψηφίσουν αποτελούν το 4% του εκλογικού σώματος

Ερώτημα είναι πότε θα γίνουν οι εκλογές στη χώρα μας. Όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, η πιο ισχυρή ημερομηνία για να στηθούν οι κάλπες στη χώρα μας είναι η 21η Μαΐου.

Έτσι, οι δεύτερες εκλογές θα γίνουν στις 2 Ιουλίου ενώ η εβδομάδα που ακολουθεί αναμένεται να έχει έντονο ενδιαφέρον, αφού την Τετάρτη θα συγκληθεί στη Βουλή η επιτροπή για το δυστύχημα υπό τον νέο υπουργό Μεταφορών, Γιώργο Γεραπετρίτη, και την Παρασκευή αναμένεται να ανακοινωθεί πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός.

ADVERTISING

Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι ότι, όπως αποκάλυψε στο MEGA, ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, ο νέος βασικός μισθός «δεν θα φτάνει τα 800 ευρώ».

Εκλογές: Το 4% ψηφίζει πρώτη φορά

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, ζήτημα είναι τι θα ψηφίσουν στις εκλογές οι νέοι, από 17 έως 19 ετών. Οι νέοι που θα βρεθούν πρώτη φορά μπροστά από την κάλπη για να ψηφίσουν αποτελούν το 4% του εκλογικού σώματος.

Latest Posts