ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναβάθμισε τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες στα ΚΕΠ του ο δήμος Λαγκαδά

Με την αναβάθμιση του μηχανογραφικού εξοπλισμού

Την αντικατάσταση του μηχανογραφικού εξοπλισμού στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών της αρμοδιότητάς του ανακοίνωσε ο δήμος Λαγκαδά, στο πλαίσιο του προγράμματος ψηφιακής αναβάθμισης που υλοποιείται από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα στοχεύει στην ενίσχυση της ψηφιακής υποδομής των ΚΕΠ, με σκοπό την παροχή πιο γρήγορων και αποδοτικών υπηρεσιών προς τους πολίτες. Με την αναβάθμιση του μηχανογραφικού εξοπλισμού, οι πολίτες θα απολαμβάνουν την γρήγορη και βελτιωμένη εξυπηρέτηση και μειωμένους χρόνους αναμονής για τις συναλλαγές τους.

Τα νέα, υπερσύγχρονα συστήματα, έχουν εγκατασταθεί σταδιακά σε όλα τα ΚΕΠ του Δήμου Λαγκαδά, με την επίβλεψη και τον συντονισμό του αρμόδιου αντιδημάρχου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ψηφιακής Αναβάθμισης του Δήμου Λαγκαδά, Μιχάλη Σκορδά, εξασφαλίζοντας τη συνεχή λειτουργία των υπηρεσιών χωρίς διακοπές.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε, επίσης, εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση των νέων τεχνολογιών, ώστε να διασφαλιστεί η άμεση και αποτελεσματική αξιοποίησή τους.

Η αναβάθμιση των ηλεκτρονικών υπολογιστών στα ΚΕΠ του Δήμου Λαγκαδά αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την ενίσχυση της ψηφιακής διακυβέρνησης και τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Latest Posts